Kvällen blev förstörd ..

Jävla idiot till mamma ibland. Ja jag vet att det är som ett straff. Men det var ju bara för att jag SKULLE plugga och det har jag gjort två dagar irad nu och nu är det slut, finns inget mer att göra för tillfället! Sluta förstöra mina kvällar, har ju redan gjort det som jag skulle göra, var lite snäll förfan! Aja men hade planerat att jag, mmalte och min fru skulle iväg på fest i tumba och träffa min kära Jens som jag inte har träffat på evigheter. Men men, det blir en hemma kväl framför tv och datorn idag igen.. Kul lov har jag!
Men imorgon så kan hon fan INTE tvinga mig hemma, för då ska jag vara med Alexandra och alla andra för att fira Elina och det vill jag absolut INTE missa, HÖR DU DET MAMMA!?

Nu ska vi äta, sen är det tv. Är för sur för att skriva mer nu. PUS!

Test: Hur dum är du?

[x] Tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat.
[ ] Tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat.
[ ] Du har gått in i en glasdörr.
[ ] Du har hoppat ur ett fordon som rör sig.
[x] Du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig.
Summa: 3

[ ] Du har sprungit in i ett träd.
[x] Det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
[ ] Du testade precis om du klarade det.
[ ] Du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat.
[x] Ditt hår är/ har varit blont.
[x] Folk har kallat dig långsam.
Summa: 3

[ ] Du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger.
[x] Du har nån gång somnat på en lektion.
[x] Du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
[ ] Folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig.
[ ] Du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
Summa: 2

[ ] Du har ätit en insekt utan tvång när jag var liten/mindre.
[x] Du gör detta testet när du borde göra nånting viktigt.
[x] Du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka.
[ ] Du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan.
Summa: 2

[x] Du råkar göra sönder väldigt många saker.
[x] Du har trillat av stolen då den stått helt still.
[ ] Du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen.
Summa: 2

18 eller mindre betyder att du inte är dum.

Resultat: 12
(TOG TESTET AV MIN FRU. OCH DET VISADE JU SIG ATT DU ÄR DUMARE ÄN VAR JAG ÄR(A) HAHA ^^)

Äääälskar den här låten


Colby - Under My Nose

Ny design till Sofie


Sofielundins nya blogg design, gjort av mig. Riktigt fin faktiskt! varsegod sötnos <3

Ny telefon tack!


Sony Eriksson R306
GE MIG NU!!


Ajabaja Natalie!

Nu har jag vart dum igen! .. Glömde låsa dörren inatt, var ju verkligen inte meningen och sen så är det första gången som händer så det var väl antagligen för att jag var så trött att jag glömde. Eller så skyller vi på mmalte eftersom det var hon som kom sist in(A). hah ^^
Aja men det var inte det som var det största problemet. Utan jag hade fått brev ifrån skolan. Och då vet alla att det handlar om IG varningar. Och jag visste redan att jag hade alla eftersom jag fortf. inte har gjort något av provet. Historia gjorde jag aldrig, hann inte plugga. Fick ju MVG på provet innan så det ska väl inte vara så svårt att fixa ett till. Sen så Svenska. Ska skriva en fucking novell som jag verkligen hatar att skriva. Dom sa att om man inte gör första uppgiften så ska man få en annan. Alltså en annan uppgift kanske att skriva någonting annat. Men nejnej, utan man ska fortf. skriva en novell, suck.. Sen så har vi Naturkunskapen. Där har ju gjort provet men när jag pluggade så lärde jag mig ingenting, men vi har inte fått någon chans att göra omprov än :S KUK PÅ SKOLAN!

Så som straff av mamma så har jag utegångsförbud hela veckan ut. Kul när det är sportlov och skit. Kommer ändå inte klara av att plugga 4 dagar i sträck så.. Men det är väl lika bra att jag forsätter nu där när jag slutade innan jag skulle gå och äta pannkaka. Så puz



JA TACK!


- JA TACK, till vår snygga tyg skor ifrån Dinsko. 199;-

Onsdag

Nu är vi hemma, jag och mmalte. Vi har vart på äventyr i Spånga och hälsat på Daniel och hans kompis Dino. Kanske inte värdens roligaste kväll, bara den mest onödigaste.. Vi åkte ända till spånga för att få veta att någon kille som har tomten full med tomtar har käkat upp sin mamma och sen fick vi sitta i ett trapphus. KUL! Ingenting som vi gärna gör om igen. Men jag åkte ju dit för att träffa Daniel typ (A) haha ^^

image414 image415
mmalte & nnats

Just nu så sitter jag här och nördar mig lite på msn medan mmalte ligger och lyssnar på min ipod och tittar på tv. Mysig kväll. Sen så ingår det ju chips, redbull och godis såklart. Så vi kommer vara vakna ett bra tag till..
Vi hade väl tänkt att kolla lite på ratatouille innan vi somnar men det blir väl om ett tag. Första ska jag bara slita mig ifrån datorn och alla msn rutor(A). Vad gör folk uppe nu egentligen?! haha ^^

Vaknade upp i Akalla idag, men värdens sötaste pojke bredvid mig. Blev väl frukost runt kl 2, två mackor och tee.. MUUMMS* ÅÅh du är så sötnosig på nått sätt. Går liksom inte att beskriva, mjau på dig! :D
Två kväller i rad med dig, ge mig mera!
 Nu ska jag umgås med mmalte, CHILL! :) HAHAHAHAHHAHAHAHA^^

Regn överallt ..

Jag är tröttare än någonsin, och detta väder gör inte saken bättre. Suck på allt regn som bara öser ner, just idag! WHY!? Men vettefan om jag palla göra någonting speciellt ikväll. Jag vill, men vet inte om jag pallar. Var uppe kl 07:30 idag och det var grymt jobbigt. Så det är inte så konstigt att jag är trött d.v.s.
- Ja, för alla er som undrar varför jag var uppe kl 07:30 idag så har jag faktist vart på domar kurs. Så nu är jag äntligen domare för 5 - och 7manna. Skit kul! Nu kan jag äntligen tjäna ihop lite lätta pengar, vilket jag verkligen är i behov av just nu..
Kursen gick faktist mycket bättre än väntat. Även fast jag inte pratade med så många, så verkade alla trevliga. Gustav kanske var lite seg i viss lägen men nu har jag iaf alla kunskaper som jag behöver. Det som var sär var att typ medelålderna var 13-14 år och så sitter jag där, näst äldst. Kände mig så jävla stor (första gången ever! HAHA^^) Var bara en kille som var 18 och sen en som var lika gammal som mig, men sen vara alla mellan 13-14 år. Trodde inte ens att man fick döma då :S. Men men, ibland kan man ha fel.



Men blev iaf hämtad av familjen i bilen, så jag slapp tunnelbanan och hålla på och byta osv. Så grymt jobbigt, speciellt efter en dag som denna. Istället så blev det Heron precis när vi kom hem. Middag på Pizzahut, så jäävla gott! Men onyttigt. Men idag så förtjänar jag verkligen det. Även om jag åt mcdonalds till lunch(A) haha..

Nu återstår bara kvällen av denna dag, sen så är det onsdag. Detta lov har verkligen gått snabbt, fuck .. Vill fan inte tillbaka till skola på ett tag nu, har verkligen tröttnat. Har så jävla mycket rester.. INTE BRA! :/


TACK FÖR EN HELT UNDERBAR KVÄLL/NATT DANIEL! DU ÄR UNDERBAR BABE.

image411 image412
*<333333*

image413
You make me happy, babe

Slapp måndag

Pallar verkligen inte göra någonting speciellt idag. Kan bara tänka på morgondagen och hur jag ska kunna ta mig igonom provet och klara det så jag kan bli domare. Viktigt för mig fan! Så inget festande ikväll inte, ska sova ganska tidigt eftersom att jag ska vara vid stockholms fotbollsförbund kl 09:00 till 16:00 ..... Hela dagen. Men sen på kvällen blir det nog fest förhoppningsvis.

Idag så vaknade jag runt kl 1, hur skönt som helst. Sen var det bara upp och hoppa för min del. För det var nämligen dags att städa hela mitt rum. Och då menar jag verkligen städa. Sen så träffade jag Daniel i stan runt 4. Åh vad trevligt vi hade det, du är verkligen underbar som person! En riktigt trevlig promenad hade vi genom djurgår'n.

Nu orkar jag inte skriva mer.. Försöker hitta några bra filmer men det finns fan inga bra att ladda ner. HJÄLP!?
Puss och skum!

WOOHOO!

MIN KVINNA HAR ÄNTLIGEN SKAFFAT BLOGG IGEN! BARA ATT SPANA IN! :)
http://mmalte.blogg.se

- JAG ÄLSKAR DIG MIN MMALTE!


I just löööve him


Björn Gustavsson - Melodifestivalen Linköping

Fest med fruuuuuun

Gårdagens kväll var underbart rolig. Mycket mer roliagre än förväntat. När vi fick veta att vi skulle på fest i Rotebro så blev att helt fel, först så tänkte vi att vi aldrig skulle hinna hem och dissa det eller bara skita i det eftersom det var för långt. Men jag är glad att vi ändrade oss. Nu sittar jag här istället med massvis med minnen och andra roliga saker med min FRU! När vi festar så är det alltid lika kul och vi går alltid där ifrån med massvis med minnen. Ååh vad du betyder mycket!
Men som sagt så blev min kväll igår riktigt lyckad om man bortser ifrån Kinell.. Men han var sär just då, men nu är det chill? Eller hur älskling?

image408 image409

Just nu så sitter jag hemma hos mormor och morfar med hela familjen. Vi är bjudna på lunch/middag(?) Alltid lika kul att komma hit. Dom har desutom designat om deras 'TV-rum', mycket snyggt blir det! Som alltid när vi kommer så bjuder mormor även idag på sin über goda lasgne. ÅÅH, det är den bästa lasgnen som finns, lovar!

Men har inte så mycket tid kvar att skriva nu, ska strax bli hämtad av Philip. Han ska iväg och kolla på Innebandy, och då måste man ju ställa upp! Så puss och kraam!

Gavin DeGraw - In Love With A Girl


Hittade ingen riktig video till låten, men skit samma. Man kan bara ÄLSKA den här låten!

Klänning till i sommar?


H&M 129kr

Sportlov

(Hade inte tid att skriva så mycket igår så istället så skriver jag allt idag *23/2*, lite efter sådär)

Nu har sportlovet äntligen börjat som jag verkligen har längtat efter. Har känt i hela kroppen att jag verkligen behöver ett lov nu, och efter detta lov så är der ju bara 15 dagar och sen så kommer Påsklovet. Riktigt härligt med lov, haha ^^. Men vi brukar oftast alltid sluta ett projekt precis innan lovet så vi inte hinner böjra på ett annat. Vilket då innebär att det inte finns någonting att plugga när det är lov (om man inte har rester). Men detta lov blev det tvärt om. Har precis börjat med ett nytt projekt och det är mycket som behövs vara klart redan nästa vecka!? HERREGUD :)
Projektet handlar om att vi ska skapa våran 'Egen planet' fyfan vad jobbigt, hoppas jag överlever!

image406

Men denna dag blev inte alls som planerad. Skulle ha festat med Matilda och Sandra hemma hos Karro i Kärrtorp, men det blev inte av.. Har aldrig vart på hennes hemma fester, lyckas alltid planera in någonting annat :/ Verkligen ledsen för den älskling <3. Men istället för att gå dit med mina söta flickor så åkte jag till landet. GANSKA oväntat ifrån min sida. Men Jim ville att jag skulle komma ner och festa med honom där, och eftersom att jag dissade honom första helgen han frågade om jag ville ner, så kände jag mig liksom tvungen att åka.
Men kvällen blev ganska misslyckad.. Ingenting blev som han sa. Men fick ju iaf umgås med honom, alltid nått! (pallar inte förklara varför kvällen blev fuckad, för pinsamt^^)

Nu är jag hemma iaf. Tog ett jävla bra tag innan jag kom hem. Resan med tåget tog ca 50 min, men sen så tvungade mmalte kvar mig i centralen eftersom att hon skulle åka på 'date' i uppsala hos någon kille som verkligen inte kunde bestämma sig om han ville att hon skulle komma eller inte. Ville han döda honom!
Men nu är jag lugnt igen och tror att jag ska ta en lång och skön dusch och sen lägga mig i sängen och kolla på Ratatouille som mamma köpte i förgår/går(?)


Kyssaaaaaar (k)

Jessica Simpson stämd

"Hon sårar miljoner feta amerikaner"
Jessica Simpson stäms av ett hälsoföretag. Sångerskan anklagas nu för kontraktsbrott ? och för att såra miljoner överviktiga amerikaner.
Hälsoföretaget Speedfit drar Jessica Simpson inför domstol. Anledningen är att företaget menar att Simpson aktivt försöker stoppa en träningsvideo hon spelade in för företagets räkning 2005.
- Hon sårar miljoner feta människor i USA genom det här. Jag är övertygad om detta, Simpson har stoppat träningsvideon i åratal, säger Speedfits vd Alex Astilean till New York Post.
Simpson skrev ett miljonkontrakt med företaget och spelade in en workout-video för deras räkning för snart tre år sedan. Efteråt uppges sångerskan ha ångrat sig, och har aktivt motarbetat att videon går till försäljning. Därför stämmer Speedfit nu sångerskan på en okänd summa pengar och menar att Simpson begått kontraktsbrott.
- Det här är nu en rättssak som ligger i våra advokaters händer, säger Jessica Simpsons presstalesman till New York Post.

image403

Källa: Aftonbladet

lyxigare inredning, TACK!

Roomservice vart är ni?

Mitt rum är helt okej i storleken och jag är glad över att jag just fick detta rum. Men vafan det ser ut som en katastrof här inne. Har alldelse för mycket kläder och för lite space.. Därför så hamlar kläderna oftast över allt i hela rummet. Men eftersom att jag ändå snart ska flytta här ifrån (hoppas jag) så kanske det inte är någon idé att börja tänka på att fixa om mitt rum så som jag vill ha det, när jag snart (förhoppningsvis) har en hel lägenhet att fixa.
Aja men skulle ändå inte banga på att Roomservice kom och fixade till mitt rum så som jag verkligen vill ha det! :) Men det kan jag väl bara drömma om..


Turkiet i sommar?!

Kom precis innanför dörren. Har vart hos pappa kompisar uppe på åsen, Guud vad trevliga dom var! Aja men dom ringde kanske runt 19:15 och undrade om pappa ville komma upp och ta några grejer som dom annars skulle slänga. Det var verkliga alla möjliga saker. Eftersom jag vet att pappas kompis är datanörd så ville jag följa med och kolla om jag kunde hitta några fräcka saker till min data. Men icke sa nicke... Det som dom hade och erbjuda var allt annat mellan himmel och jord. Haha riktigt kul att se. Dom har nämligen bestämt sig för att flytta till turkiet och åker redan imorgon. Allt bar klappat och klart, härlig att lämna Sverige, men varför Turkiet? Jag har själv aldrig vart där än men vafan där kryllar det ju av trurkar al over the place:O HAHAHAH! Men jag kanske bara har fått fobi av svenska turkar? Vem vet? ;P
Men det bästa av allt var att dom bjöd ner mig, eller ja hela familjen också till dom där nere. Dom sa att dom hade ett gästrum för sina vänner som vill besöka dom och så har dom en egen pol + 10 min promenad till närmaste strand, är det inte perfekt!? Så jag är ner bjuden till Turkiet med en kompis, ojoj vad jag längtar. Men vem ska jag ta med mig? .. Aja men funderar ändå på att dra dit kanske en vecka i sommar. Låter perfekt! ;)

image401
Alanya, Turkiet

Perfekt för mig


Abercrombie & Fitch

Glass & Fotboll

Pratade med Mormor för ett tag sen. Var längsen jag pratade med henne, alltid lika kul när hon ringer. Man måste prata så låååångsamt som möjligt och säger jag nått konstigt som hon aldrig hört förut eller inte förstår så garvar hon bara. Haha sköning till mormor där! ;) ILY Siw<3

Men nu är det dags Fotboll och vad passar inte bättre till det än glass!?

image398 image399

Behöver jag kärlek?

Sitter här som vanligt och tittar runt på olika slags bloggar. Och då menar jag verkligen olika. Ingen är den andra lik och det är det som är kul och läsa och beundra. Men om bloggen inte har någon snygg design så fastnar jag oftast inte för den. Så se upp(!) Aja men av dom som jag besöker dagligen så har nästan alla en pojkvän/flickvän. När jag läser om hur lyckliga dom är och ser hur söta dom är så kan jag bara inte glömma hur lycklig jag var en gång i tiden. När jag var en av dom som hade en Pojkvän och ett bra förhållande. I can tell you that i miss it. Liksom känslan av att vara kär och ha någon vid sin sida är vad jag saknar och verkligen behöver just nu. Men jag orkar verkligen inte ta någonting seriöst just nu. Försöker att satsa på Innebandyn och skolan och då är det inte så bra i mitt fall att ha en pojkvän att tänka på kanske. Även om det vore skönt att ha någon att komma hem till och mysa med.
Alla som känner/kännde mig vet att jag inte alltid har vart bäst på kärlek och dess lagar. Har ofta vart otrogen och bara playat omkring. Men sen så hittade jag ju honom, s.k 'mannen i mitt liv'. Han förändrade allt och speciellt min syn på kärlek och fick mig att skapa ett riktigt och kärleksfullt förhållande. Vi hade våra år tillsammans, men nu är det över och har vart i ett bra tag nu. Saknar inte dig, utan det vi hade. (inget taskigt nu, men ni förstår vad jag menar). Det var kanske ett tag där jag saknade dig, men det har gått i olika perioder. Men nu har jag insätt att jag lever mitt liv bättre med en pojkvän som kan finnas där när jag behöver det. Jag säger inte att jag behöver någon att luta mig emot, utan någon som finns där när jag behöver det!

Men när det kommer till att välja eller att hitta 'den där speciella' så har jag riktigt svårt att fastna just nu. Som om min hjärna säger ifrån men min hjärta vill. Svårt att förklara men jag vet många som har lika svårt. Men tror att man äntligen har hittat den rätta och den så hittar man bara alla fel. Såå typiskt mig! Och det största misstaget jag gör och vet att många andra gör, är att jämföra pojkarna med ditt ex. Det är strängt förbjudet, men kan inte låta bli..
Aja men some day så hittar jag säkert den kärlek som jag behöver, jag låter det ta den tid som det tar. Nästa år så är det ju ffs krogen som gäller, alltid lika kul och ragga där. Eller hur?!

image397

Vi ökar!



Wohoooo, när tror du att vi är över 10 miljoner?

Källa: Aftonbladet

Slapp dag (:

Äntligen kommer en sådan där riktig "slapp dag". Jag har absolut ingenting bestämt och jag ska bara ta det lugnt idag och lägga mig tidigt. Kom fan inte upp i morse XD.
Men hade iaf Naturkunskaps provet idag, och det skit åt helvete kan jag tala om! JAG HADE PLUGGAT, men inte lärt mig nått.. Det är ju smart ^^ Fuck energi, kan bara använda det. Skiter i vilka former den finns eller hur den uppkommer! :)

image395

Sugen på Choklad!!


Ååååååh jag tror fan att jag ska gå ner och köpa lite mjölk Choklad innan CSI. SÅ jag har nått att smaska på medans jag tittar på tv. Har inte käkat choklad på flera veckor :O

Tävling

Tävlingen är gjord av lifeasblondes och den avslutas ikväll kl 00:00! OCH JAG ÄR MED (:


Jag pluggar bäst med luvan på..

Så, nu har jag suttit här och pluggat ett bra tag! Kan ju erkänna att det inte har gått så jättebra. Men jag har iaf svarat på några frågor om Energi. Fattar inte ens alla frågor men jag försöker. Kan ju inte frågon någon om hjälp heller och har bara tills kl. 13:00 imorgon på mig att plugga, sen ska jag kunna allt. För jag satsar fan på ett bra betyg! :) Första projektet som innehåller Naturkunskap, då är det ju lika bra att få ett bra betyg!
Men nu måste jag forsätta. PYYZZ

image390 image391
Visst är min arbets miljö nice ;)?

image392
Plugg outfit ;D

Wish of the day

image389
Jag skulle absolut inte banga på en enda sak på bilden. Men har redan jeansen
 och ska köpa stövlarna. Visst är det en riktigt snygg outfit? ;)

Bilden består av:
Jacka, Modezine / Väska, Gucci / Tröja, BikBok / Jeans, Tiger Of Sweden / Skärp, Diesel / Stövlar, Ellos

Plugg heeeela dagen

Skippar t.o.m träningen idag för att jag har så mycket att plugga på. Har naturkunskaps prov imorgon och idag så började vi just med att nytt Projekt, Projekt 7.. Kan ju säga att det INTE kommer att bli något roligt projekt. Bara sånna ämnen som jag är dålig på eller hatar. Grattis..
Aja men nu ska jag gå ut och göra toast och varm Oboy (: Vad brukar du äta till mellanmål?

image388

Ola- Love in stereo


Jag diggar hans låt, HELT KLART! Tycker att han borde ha gått direkt till Globen. Aja men får hoppas på det bäsat i 'Andra chansen'. Heja Ola! :)

Björn Gustavsson

JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR BJÖÖÖRN

Melodifestivalen Del 1 2008


Melodifestivalen Del 2 2008

Horoskop 16/2

image608
Vill du se hur ditt personliga horoskop ser ut idag? Klicka här(!)

Jag kör en 'dagens'..

Dagens låt: Shayne Ward - No You Hang Up
Dagens klädsel: Shorts, fotbolls strumpor, tjocktröja
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens smink: Foundation, mascara, rouge
Dagens planer: Lovat mamma att bara vara hemma hela kvällen. Men först så ska jag bara in till stan en snabbis och kolla på en skinnjacka ;)
Dagens vill ha: Pengar!
Dagens saknad: Mina söta pojkar (Kinell och Robin)
Dagens tråkigaste: Melodifestivalen, men det är ett måste(!)
Dagens måste: Stanna hemma ikväll :/
Dagens köp: Skinnjacka
Dagens dricka: Saft & Läsk
Dagens mat: Ingen än så länge :S
Dagens roligaste/skämt: Att Natalie inte ska festa ikväll :O
Dagens kärlek: Familjen <3
Dagens mående: Trött men glad
Dagens jobbigaste: Städa rummet(?)


TÄVLING!

Hittade en tävling på Designa din blogg. Tänkte att det kunde vara kul och vara med, även fast jag egentligen inte behöver än. Men kan vara bra att ha!

image606
Klicka på bilden för att komma till tävlingen! ;)

Grattis AIK!

'AIK sedan 1891
AIK - Allmänna Idrottsklubben - bildades söndagen den 15 februari 1891. Mycket har hänt sedan dess. Guldkantade framgångar har varvats med nattsvarta motgångar, stora profiler och mindre kända spelare och ledare har passerat revy. Detta i såväl nu aktuella idrotter som fotboll, ishockey och innebandy som tidigare verksamhetsområden, exempelvis friidrott, tennis och sparkstötting.'


SÅ GRATTIS AIK PÅ 117ÅRS DAGEN! :) *stolt AIKare*

image605

NNATS O MMALTE!

Idag har jag vart i stan med matilda och ätit varm oboy och druckit bulle

tack hej leverpastej

Alla Hjärtans Dag

Njaa, jag vet att det är lite sent ute nu. Men jag kom faktist precis hem ifrån en helt underbar kväll. Kanske inte den bästa Alla Hjärtans Dag men iaf en av dom! Har precis klätt av mig, tvättat anisket och nästan pakat upp min väska. Nu sitter jag bara här och tittar på Jay Leno Show. Det får underhålla mig medan jag nördar mig en stund vid datorn innan jag strax ska sova. Då somnar man ju iaf med ett leende på läpparna, vilket är ett plus. För då vaknar oftast jag gladare och piggare. Men det kanske bara är jag?!
Idag så kom mamma in och väckte min runt kl 9. Jag kom väl inte upp ur sängen fråns klockan var halv 10, tjugo i tio. Men jag kunde verkligen inte komma upp ur sängen och jag kunde knappt somna igår kväll. Vet inte varför det var så, jag som gick och la mig så tidigt. Iaf för att vara Natalie(A). Aja, men när jag väl kom upp så gick jag raka vägen ut i köket och gjorde mig en stoor kopp tee, och då menar jag verkligen en stor(!). Tee är typ det ända som får mig att piggna till på morgonen. Och så passade det helt utmärkt till vädret idag. Tror inte att det har blåst så här mycket på många dagar nu, helt hemskt kalt var det också:/ Orka sånt väder på alla hjärtans dag...
Mamma stacka iväg på sjukgymnastik när klockan var runt 10:40 , då satt jag fortf kvar i köket och drack tee ur min stoora kopp. Kunde verkligen inte slita mig ifrån TVn. Det var någon skit bra, men gammal film på Hallmark. En riktig kärleks film, och sånt älskar jag bara! Kan inte slita mig en sekund. Så när mamma drog så stod jag ute i köket och fixat mig. Sminskade mig i köket, fixade håret i köket och t.o.m bytte kläder i köket. Jag kunde bara inte missa slutet, även om jag redan visste hur det skulle sluta(A).
Aja men runt kl 11:10 så var jag väl klar med allt som jag skulle göra. Eftersom jag då hade ca 3 timmar på mig att göra typ vad jag vill så blev det SingStar för min del. Det gick riktigt bra idag! Slog ALLA mina gamla rekord, t.o.m Davids gamla vilket jag är mycket stolt över, haha! Sen kom Kinell och Robin och då åker vi till skolan, eller iaf jag. Eftersom att dom började 14:45 så drog dom in till stan så länge och gjorde någonting. Kl, 13:00 så var det så dags för mitt första prov för dagen, svenska. Gick faktist bra, men sämre än förväntat. Hade tänkt ut hur jag skulle säga allt osv. Men när hon sa åt mig att börja så blev jag så nervös att jag glömde bort allt och allt gick bara så fel. Men jag hoppas ändå på ett bra betyg. Behöver det nu!
När jag äntligen var klar med svenskan så var det vara att vänta 45 minuter till, till nästa prov. Matematik provet.. Trodde verkligen att det skulle gå åt helvete som det allt gör för mig när det gäller matte. Men detta prov gick skit bra! Tror fan att jag kan få en riktigt bra betyg. Men hade vi fått mer tid så hade jag kunna svara på dom två sista frågorna, men jävla fett skola som vägrar.. Aja men gjorde mitt bästa iaf, känns bra.



Jag gick ifrån skolan runt 16:10, har inte vart kvar i skolan så länge på många månader. Haha! :) Men då var min dag iaf räddad, jag var glad och positiv efter båda proven. Nu var det vara att åka hem och äta plättar och umgås med familjen ett tag innan jag skulle ut igen, på en date. WOHO :) Haha en hemlig date. Dom är alltid lika roliga. Vi träffades i Kista runt åtta tiden och då hade han redan hämtat ut biljetterna till National Treasure - Hemligheternas Bok. Den var faktist riktigt bra!

image604

Men nu är jag trött som satan och ska sova, har mycket saker som jag ska göra imorgon. Även fast jag är ledig ifrån skola (A). PUSS OCH GOD NATT!

Wish of the day

image601
Rosa passar alltid lika bra till Alla Hjärtans Dag så varför inte köra en rosa outfit? Aja, jag önskar iaf att det var detta jag satte på mig i morse. Men tyvärr så var det jeans, ett linne och en grå tröja över. Hade ingen lust med annat just då. haha (A)

Kläderna på bilden hittar du på;
Stickat, Gina tricot / Leggins, H&M / Hjärthalsband, Cheena Chandra / Ankel boots, Din sko / Armband, Topshop /  Väska, SADDLER

Grey's Anatomy <33

Ikväll så är Grey's Anatomy äntligen tillbaka igen! :) Jag har längtat så mycket efter nya avsnitt, orkar inte ladda ner osv, tar sådan jävla tid. Aja men enjoy! Kanal 5, 21:00 as always (A)

image600

13/2 2008

Sitter här och nördar mig på Facebook, Playahead och msn. Och samtidigt så tittar jag runt lite på olika bloggar som vanligt och närshoppar lite. Har fan inget bättre för mig, även om jag borde plugga till svenskan och matematiken imorgon. Men det kommer gå åt helvete iaf (: På svenskan så kan jag iaf på ett VG! Men matematiken ska vi inte ens prata om (A). Inte min starka sida precis.
Kom hem ifrån skolan för ett tag sen. Har egentligen inte slutat, men vi hade vara bokläsning kvar och eftersom jag redan är klar med min bok så ansåg jag att den lektionen bara var onödig. Sitta och vänta i 50 min på någonting jag inte ens behöver, no way! :)
Så nu är jag hemma, ska snart äta. Sen ska jag väl dra iväg på träningen som börjar 16:30 i Sköndalshallen. Pallar verkligen inte, men det känns som om jag behöver det. Just idag! :)

image599


Har tidig helg denna vecka också. Ledig på fredag igen, WOHO! :) Ska verkligen sova ut då känns som om jag lär behöva det. Träffade Erik imorse föresten. Var ett riktigt bra tag sen vi träffades, även fast vi bor så nära varandra. Han hade verkligen förändrats. Men det var trevligt att se någon gammal bekant så där på morgonen när man har som stressigast :)
Men nu måste jag äta. Hörs senare! PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS

GE MIG NUUUUUUUU!


image598
Alla <3 dag present till mig ifrån dig kanske?(A)

HEJ NATALIE!!!

Jag saknar dig ju, din korta sate.
Tycker vi ska ses snart, förlåt för att jag ställde in idag.
Blev lite stressigt imorse, så hann inte så med mig allt.
Tänkte faktiskt åka hem och hämta upp skiten efter skolan, och åka till dig direkt men du svarade ju inte på smset.
Nåja, hoppas du haft en bra dag, så hörs vi ikväll.
PUSS!

Du, jag förtjänar ett förlåt! Med en stooor kram, blommor och choklad. Får jag inte det innan torsdag så är du inte förlåten på ett bra tag. Jag hade ju planerat hela min dag med dig. Men du dissade i sista sekunden.. Kanske bara typiskt du?! Aja men jag tröttnade på att inte göra någonting så jag somnade till ett tag (A). But I guess I will see you around <3 / Natalie

TT = Tråk Tisdag

Gaaaaaaaaaaaaaaaah, vad jag hatar tisdagar ( men ändå älskar^^ ). Kan ju erkänna att det är ganska skönt när man inte har någontong planerat och när man bara kan slappa och titta på tv. Men det ska jag ju göra ikväll?!
Idag så bjöd skolan bara på två lektioner. 08:30 - 10:00 Innebandy träning och 13:00 - (när man var klar med provet?) Spanska prov. Måste bara få säga att våran spanska lärare är otroligt sjuk i huvudet! Hon säger åt oss att plugga på en jääävla massa saker som sen ska komma på provet. Då är det ju solklart att om man då pluggar, pluggar på det hon säger åt oss. Men sen när hon / eller Bemo ger oss provet så handlar det till stor del och helt andra saker än det iaf. JAG pluggade på! JAG BLIR SÅ ARG! Jag hade fan satsat på detta prov, eller jag satsar iaf på att få minst ett VG i spanska och detta gör inte det lättre!! Aja men nu har man ju iaf lärt örjar sig det mesta som t.ex veckodagarna, månaderna, årstiderna och räkna 1-20. Alltid bra att kunna till nästa projket! ;) haha ^^ Man får göra om negativa till posetivt så dagen inte blir helt förstörd! *leker klok*

Aja men som sagt, ikväll är det iaf bra program på tv. Så min kväll är redan planerad och klar in i minsta detalj.. Tror att det blir TV ända från 19:30 - 00:55 och en halv timma data paus mellan 22:00 - 22:30 om jag orkar! :) Hahahah grymt många timmar TV tittande för mig och ännu mer jobbiga reklampauser, SUCK!

image597
"I huvudet på Gynning" är bl.a ett av dom sex programen jag ska se 8-|

Have a wonderful evening / Peace NNÄTS

Min älsklings Eddie

image594 image596

image595

INTE Natalie.

Du ville att jag skulle skriva något fint, så jag skriver ingenting.
Take care.

~Vill bara säga att jag saknar dig otroligt mycket, vi måste ses snart igen. Efter allt som har hänt i dit liv så tror jag att jag passar in mycket bättre nu. Bara du som förstår vad jag menar *hoppas jag*.. Tro det eller ej, men du betyder! Vi måste bara ses mer och oftare, längre, VARJE DAAAG! (8). I miss you.. / Natalie~

Jag kör en 'dagens'..

Dagens låt: The Last Goodnight - Pictures of You
Dagens klädsel: Stövlar, Wranglers jeans, linne och över tröja
Dagens frisyr: Utsläppt med uppsatt lugg åt sidan (?)
Dagens smink: Foundation, mascara, kajal, rouge, brun ögonskugga
Dagens planer: Bara slappa
Dagens vill ha: Choklad
Dagens saknad: Mormor och Morfar
Dagens tråkigaste: Träningen i morse gick åt helvete
Dagens måste: Kolla på CSI ikväll!
Dagens köp: Godis (A)
Dagens dricka: Oboy'
Dagens mat: Varmamackor och drickyoghurt
Dagens roligaste/skämt: Att kinell ska plugga till Spanskan X)
Dagens kärlek: Robin <3
Dagens mående: Emokänsla
Dagens jobbigaste: Allt pluggande..


Wish of the day

image592
Idag så har jag verkligen inte lust för någonting. Vill bara sitta hemma framför datorn och äta lite smått och gott, spana runt på bloggar och plugga. Ett viktigt prov i spanska imorgon!

Så idag så skulle jag vilja ha denna outfit;
Kofta, H&M / Bas linne, H&M / Örhängen, Chique / Jeans, Miss sixty / Halsduk, Lindex / Armband, Chique / Skor, Ellos

Vilket tema på mitt Mozilla?

Vilket team ska jag ha på mitt Internet. Har svårt att bestämma mig haha ^^ :) Det finns så många fina att ha, men här är iaf några dom DU kan välja mellan. Välj mellan 1-5 :)




Har inte vart ute på hela dagen. Denna söndag var så jävla onödig. Har bara suttit framför datorn och ugglat mig som en jävla datanörd. Har inte orkat träffa någon eller göra någonting. Inte taggad idag alltså. Skulle ha råpluggat spansla, men det blev inte heller av. Det är väl det jag får sitta uppe med ikväll antar jag. KUL! Men nu börjar Singing Bee på Tv3, hörs! <33

image591


NY DESIGN IGEN! (:

Så, nu har jag bestämt mig. Nu ska jag ha såhär ett bra tag! Dissade alla hjärtans dag teamet. Nu är min blogg fett fräääsch :) WOOHOOOOO!

Men någon som vet hur jag får bort '<' som sitter där uppe och irriterar mig?! SKULLE UPPSKATTAS :)

Amy Diamond - Thank you


Visst är låten bra, men jag kan inte tänka mig att vi vinner hela skiten med henne. Hon är 16år! Tror inte så många skulle rösta. Men bra låt iaf! ;)

Alla hjärtans dag design

Hade inte så jätte mycket att göra igår kväll så jag gjorde om min blogg. Haha, fick bli ett 'Alla hjärtans dag team' tyckte att det passade uuutmärkt just nu. Tar väl bort det runt den 15/2, så ska det bli bruunt tror jag. Den färgen gör mig så lugn, det känns liksom skönt på något sätt(A).

image585

Men idag så har mina planer inte riktigt blivit som dom ska. Har inte städat rummet än, min frukost äter jag nu = två rostade mackor och ett glas apelsin, äpple och mandarin juice, har varken solat eller tränat. Eftersom jag gick in i duschen så fort jag vaknade så känns det onödigt att göra allt och sen behöva duscha igen.. Jag ska ju ändå träna imorgon, två gånger så jag klarar mig. Men istället för att bara sitta och slappa så har jag faktist strykt och tagit hand om köket. Det händer inte så jävla ofta! haha *stolt*. + att jag har gjort klart svenska helt nu också. Bara spanska kvar nu, JIIPPIIEEE! (:

Någon som har nått bra album eller någon bra låt som jag kan ladda ner? Behöver ny muuuusik, NUU! :D

MSN KUL!

image584
Hahaha^^ japp det borde jag verkligen. Någon som vet hur man fixar?(A)

Luugn kväll

ÅÅh vilken härlig doft av apelsin och lakris. Muuums! Japp, så ser min kväll ut. Jag ska helt enkelt sitta framför datorn och bara ta det lugnt. Tänka på morgon dagan och prata med nära och kära. Kanske t.o.m planera nått trevlig som ska hända i veckan. T.ex att jag kanske ska träffa sötnoosiga Rille a.k.a Gnaget_90. Myyyssss! Sen så har jag ju faktist som vanligt träning måndag och onsdag (pratar om kvällar nu). Sen så har vi match mot Rotebro i helgen. Dom tar vi lätt, eller hur tjejer!?

Sitter kanske inte i värsta harmonin just nu, känns ganska stökigt här. Som alltid då, men tycker det är sköönt att ha det så. För då vet jag vart jag ha minsa saker. Har ändå inte en bestämd plats för allt, har för mycket kläder/skor/väskor/saker och för lite plats. Behöver ett större rum helt enkelt. Eller kanske en egen lägenhet skulle inte sitta fel den heller ;) Men det kommer när jag har en inkomst (A).


Så här ser då mitt rum ut just nu då. I städat form då! ;)

Jag har redan tänkt ut hur min söndag ska se ut. Jag är så JÄVLA bra på att planera, men sämre på att göra det jag har planerat:D. Aja men det här har jag iaf tänk mig att göra;
  • Sola
  • Träna
  • Äta frukost!
  • Plugga
  • Lägga mig i tid
  • Städa rummet
Hahaha, ja du. Får se vad som blir av och inte blir av imorgon! :) Just nu så ska jag forsätta att prata med mina nära och kära och spana omkring @ pa :)
Just! lägger in en bild på hur mitt hår är just nu, så som jag ville ha det ifrån första böjan! ;)
image583
God natt på er :)


SCHLAAAAAAGER

AFTONBLADET ÖVERDRIVER!!
"Gustafsson strippade i direktsändning"
Han dansade till en låt och tog av sig kavajen PÅ SKOJ :) orka överdriva, idioter :)
Björn är alltid lika skön SÄGER JAG BARA! :) hahahaha^^

image577

GRATTIS, till Amy och Christer också! Vidare till Globen, den yngsta och den äldsta, so sweet

image578


Stickat ftw(!)

image575image576
I <3 BIKBOK

Emo för en dag :/

Ja jag vet att man aldrig skulle kunna tro det men men, sanningen svider som sagt. Igår när jag skulle gå till frisören för att fixa mitt mörk blonda hår till brunett igen så blev allt och hela dagen fel, fel och så FEL som det kunde bli! Jag kom inte ut med brunt hår, utan SVART! Förstår du mig i svart hår, det går bara inte att föreställa sig. Aja men det var brunt uppe på huvudet, så som jag ville ha det. Men fråg öronen och neråt var det helt svart, verkligen svart. Jag sprang in i duschen och tvättade typ tusen gånger med blond balsam och shampoo. Det bara ran ut färg, men jag var fortf svart. En av mina värsta daga förfan! :( Så jag fick festa som ett emo. Fett kul, många sa iaf att jag var snygg ändå. Men jag trivdes inte, kunde inte tänka på någonting annat än mitt emo hår. Fattades bara ärr på armarna så var jag komplett..
Men idag så mår jag mycket bättre. Gick tillbaka och sa att jag inte alls var nöjd och att jag ville färga om igen! Trodde aldrig att det skulle gå men det blev fint iaf. Så nu har jag in hårfärg så som jag vill ha det, brunt!
MEN TÄNK DIG ATT JAG GICK FRÅN ATT VARA BLONDIN TILL SVARTHÅRIG?!?!?!?

image571 -> image569 -> image570
Mina hårfärger genom tiderna. Haha^^

Ikväll så är det ju prämier för Melodifestivalen. Det sägs att Amy Diamond och E-Type & The Poodles ligger riktigt bra till ikväll. Själv så hoppas jag inte på någon speciell. Har ju inte hört låtarna osv. + att jag är inte så speciellt insatt i det där med schlager. Det är inte min grej precis.
Men här är kvällen 8 bidrag:
1. E-Type & The poodles - Line of fire
2. Face-84 - Alla gammla X
3. Velvet - Déjá vu
4. Brandur - Lullaby
5. Michael Michailoff - That's love
6. Amy Diamond - Thank you
7. Suzzie Tapper - Visst finns mirakel
8. Christer Sjögren - I love Europe

Vem hoppas du vinner ikväll? (: * Amy Diamond och jag är visst lika 'långa', HAHAHAH!*

Aja fick veta mitt resultat på datakunskaps provet idag också. Gick fan bättre än vad jag hade förväntat mig. Haha Grattis till lilla NNÄTS <3
image572


Ny design eller inte?!

Sitter här i min ensamhet med min musik och försöker att lista ut någon ny design till min Blogg. Men är inte riktigt säker ifrån jag ska försöka mig på en ny, nu när den som jag har nu tog ett bra tag att fixa. Aja men kanske dags att fixa ny iaf. Men jag har beslutsångest, vet inte hur jag vill ha det typ. Men men, får väl sitta här ett tag till och fundera.
Annars så håller jag på och ladda ner nya filmer och lite ny bra musik. Behöver verkligen någonting nytt att lyssna på. Sen så kollar jag runt på andras bloggar, spanar in lite kissar på PA och chattar vild på msn. Inte så värst många inne just nu eftersom dom flesta har skolan, men vafan (A).

Aja men så länge medans jag tänker klart så lägger jag in en grymt bra låt.


Akon - Wanna be starting something (MJ cover)

Tidig helg

Ledig imorgon. Kallas studiedag också. Ibland så kan skolan vara ganska bra, nu när man får ledigt osv utan anledning. Sooft :)
Men hade ju mitt ompratade datakunskaps prov idag. Gick väl sisådär. Provet gick bra, men inlämningsuppgifterna var det lite mer pinsamt och svårt med. Han frågade så jävla många konstiga frågor som jag inte kunde svara på. HELVETE! Vad tror han om lilla mig?! Fast han sa ju att han kollade på tidigare betyget i datakunskapen. Och då hade jag ju MVG. Så det kanske var därför han trodde att jag kunde visa mer? :S

Meeen meen. Nu ska jag bara slappa framför datorn eller TV hela kvällen. Har verkligen ingenting att göra. Eller jo spanska och svenska. Men det tar vi senare. Får se vad helgen har och erbjuda. Hejsvej

Miércoles

Kom precis ut ifrån duschen. Guud vad skönt det var, extra skönt var det verkligen. Som om jag aldrig skulle kliva ur eller att vattnet skulle ta slut. Allt stod heelt stilla omkring mig. Bara jag och vattnet för några minuter. Men nu är det över och back to skolarbete och allt annat skit. Usch usch usch.

Fettisdagen igår dårå. Inte för att jag skulle stoppa i mig en semla. Säger som min älsklings fru säger; Semlor, nej tack! :) haha ^^ Ser inte det goda i dom. Eller jo det där vita översta som man strör över är gott. Men ingenting annat! Igår så var det även än sådan där dag som jag gick och la mig extremt tidigt. Missade t.o.m GossipGirl, men som tur är så har jag ju redan sätt det avsnittet. Men skulle ju kunnat se det igen, bara för njutningens skull (A).
Sen så tycker jag att vi inte ska prata någonting mer om gårdagens händelser. Dom är glömde nu och hoppas inte på återkomst inom det närmaste tio åren. Hemskt var det verkligen, men det har hänt förr. Vid detta lagret så vet jag hur jag ska hantera situationen på bästa möjliga sätt. - Antingen att sticka till mormor och morfar eller att gå coh lägga mig och bara sova bort allt skit. Jag tog först det första alternativet. Men det ledde bara till det andra iaf, så jag somnade exakt l 18:00 igår. Hahah ^^ Sov fjorton timmar sammanlagt. Det var en sak som jag verkligen behövde!

Aja men nu har jag inte så mycket tid att skriva längre. Har datakunskaps prov imorgon bitti, måste läsa ut en bok tills imorgon och sen så har jag spanska och göra. Och det är stooora saker vi pratar om här alltså ;) Sen så tog jag mina tabletter för ett bra tag sen så jag lär ju däcka snart. (en av tabletterna gör mig otroligt trött, för dig och inte förstår) Puss och kram <3



Shoe orgasm


Två st låga skor ifrån Din Sko. Kostar 449;-


499;- & 899;-
Två st stövlar ifrån Din Sko.

Jaaaa, jag vet att det bara är svarta skor. Men vafan om jag ska vara riktigt ärlig så äger jag bara svarta skor. Kanske ett eller annat par vita men verkligen ingen annan färg. Köpte ett par röda en gång, pums dårå. Men dom sålde jag eftersom jag aldrig använde dom. Haha ^^ Kanske dags för en ny färg? Men svart passar ju till allt (A). Måste ju tänka smart ;)


Hicka :O

Kom just hem ifrån skolan. Ja jag vet att jag egentligen borde vara där just nu men jag ska faktist till doktorn. Thihi, slipper svenskan och Naturkunskapen. Fan om dom ger oss en prov på naturkunskap nästa vecka så är dom ju sjuka om dom tror att någon kan någonting. Eftersom att Mia har vart sjuk hela projektet. Bara bra för oss, ett mindre ämne att plugga på till nästa vecka. :)

Aja men detta har väl inte vart en av mina bästa dagar här i livet. Kommer hem med hicka, har grymt mycket saker i skolan som jag måste göra (deal-line nästa vecka), gick åt helvete på träningen i morse och ingen träning ikväll. Kan det bli sämre? - Ja dagen är ju inte slut ännu......... Men jag får väl göra det bästa av situationen. Man lever ju bara en gång ;)

Har precis börjat läsa en bok som ska vara klar tills på fredag. Har haft hur länge som helst på mig, men har bara inte pallat att ta tag i det och börja läsa. Eftersom läsning och jag inte är bästa vänner precis. Aja men boken heter Våld och är skriven av Joyce Carol Oates. Någon som har läst den som kanske kan hjälpa mig lite. Ska nämligen skriva en bokrecension som ska vara klar nästa vecka.

image558

Men nu måste jag gå ut i köket och ta någonting att äta innan jag och mamma ska kila iväg till doktorn. Hörs kanske senare. Pysssss

GossipGirl I love

image557
Bästa serien som har gjort ever! Kan inte slita mig ifrån det. Har bara sätt till avsnitt 7, men jag väntar skarpt på mer avsnitt och mer tjafs (:

fitt söndag (!)

Fyfaaaaaaaaan för söndagar som denna. Dom borde fan inte finnas! Jag vill bara döda någon (som vanligt..). Jag menar, dom här dagarna är bara till onytta. Sånna här dagar dampar jag bara satan och tycker synd om mig själv. Sen så sitter jag och fetar sönder mig med ännu mer onyttiga saker som jag egentligen inte borde. Sen så när man är som argast så börjar man tänka. Det där tänkandet som bara stället till det hela tiden. USCH på söndagar som denna...

Matchen förlorade vi också. Med 6-2, dom lekte satan med oss alla .. Fast dom tappare riktigt mycket dom sista tio minuterna. Så om jag bara hade kämpat ifrån första början så hade vi säkert tagit dom eller iaf spelat lika. Men som sagt, fel dag för en sådan lycka:(.

Just nu så är jag ensam hemma. Hela familjen är nere i SL-hallarna och kollar på min mellan syrra Hanna. Dom har någon fotbollscup där nere. Jag får väl palla mig ner dit snart, eftersom dom har gått vidare och hela köret. Men först så måste jag ju ta hand om mitt rum efter gårdagen. Hade besök av två cpbarn som inte kan städa eller bädda en säng (:. BYEBYE <3

People change

Jag vet att jag har vart lite dålig på att uppdatera bloggen på ett bra tag. Men vafan, klaga inte(A) Jag har haft mycket annat för mig som jag kan berätta för dig. Men annars så mår jag typ bra, haha ^^.
Har vart sjuk ett bra tag nu, känns som om jag aldrig kommer kunna bli riktigt frisk igen.. Mamma sa att hon hade smittat mig med s.k virushals. Jag kan ju säga till er som inte vet vad det är, att det är riktigt hemskt att ha. Först så känns det bara som om att man har en stor klump i hela halsen som bara vägrar att försvinna. Sen så förlorar man rösten helt. Och ca 90% av alla som jag umgås med sa att jag lät som en man, när jag väl fick fram ljud. Sen så gör det grymt ont i halsen bara. Men nu är det över och har gott upp till näsan istället. MIn förkyldning vägrar att släppa taget om mig. :( HJÄLP?!
Men min smärta är inte över här. På en måndagsträning md Sköndal för kanske två veckor sen så skadade jag även mitt väntra ben, fot - ja hela jävla benet fuckade bara. Fick gå på kryckor till jag inte orkade längre och sen blev det bara att halta fram för min del. Fick iaf hisskort i skolan så att jag slapp alla trappor :) Men nu mår jag iaf bra för tillfället, tränar som vanligt och är nästan 100% frisk.

Har även festat som en galning med massvis med nya och gamla kompisar. Ibland kanske det har gårr lite över styr men vafan, man lever ju bara en gång ;). Sen så jag har gått lite upp och ner med mitt humör och liv. Men just nu ligger det iaf stabilt. Får hoppas att det håller sig så ett tag!

Hahaha, mina små söta pojkar har blivit fjortisar :( Sörj med mig?!
image555 image556

Men nu har jag ingen mer lust att skriva. Sitter ensam i vardagsrummet och tittar på MTV och fetar mig.
Imorgon så har jag även min första serie match i Sköndal. Vi möter serieledarna Bollstanäs :) Wish me luck

RSS 2.0