Valborg eftermiddag

Sitter här i vardagsrummet och äter godis. Väntar på att få görs i ordning mig inför kvällens äventyr. Har ingen lust att skriva blogg egentligen, men får skriva mer efteråt. Då har jag massvis att skriva, hoppas på det iaf! :)

Grattis mormor, 60år!

HURRA, HURRA, HUUUUURRAAAAAAA (8)
Grattis underbaraste mormor på den stora dagen. Tråkigt att du inte är hemma, men jag tror att du har det mer trevligt med morfar nere i Skara. Vi firade ju trots allt dig föra helgen! :) - Jag älskar dig, tack för att du finns! <33


HAHAH, riktigt gammal bild. Det är jag som är den lilla bebisen.
Men här har vi då nästan hela släkten. (utan kusiner osv)
*Uppe, från vänster: Gamelfarfar, gamelfarmor, pappa, jag, mamma, gamelmorfar, MORMOR, Tobias(morbror)
*Nere, från vänster: vet inte(?), morfar och farmor.


Bästa betyg hitils i matte (:


Fuck att jag fick VG MINUS(!?) Aja men jag hade visst källa med.
Hur som helt så är det bästa resultatet i matte hitils. YEEEY

Allt förändras..

Nu har resan äntligen blivit helt betald och nu gäller det bara att spara pengar så man har till att festa och shoppa med. Kommer inte bli allt för svårt eftersom jag kommer att döma skit mycket just nu. I helgen som just var så tjänade jag ihop 900kr, vilket inte alls är dåligt.

Har lov nu förresten. Fråga mig inte varför, men skola är sär. Bara att njuta utav det. Blev klar med projektet innan lovet också. Känns riktigt bra, hoppas på MVG i svenska nu. Annars blir jag sur :( Fick ju bara VG- på novellen, vilket dock är bra för min del iaf. hahah :D Jag kan verkligen inte skriva noveller (:
____________________________

Veckan som har vart så har det bara handlat om fotboll för min del. Och då menar jag varje dag. Om det inte är CL så är det AIK som spelar. Är det inte AIK så är det något annat att titta på, eller så är det jag själv som dömer. Det tråkiga är väl att jag själv inte spelar. Men i sommar då jävla ska jag spela. Haha, saknar ju fotboll. Det var ju ca 3-4 år sen jag la av.. :(

Men i helgen så blev det lite Innebandy också. Timmy sa att han skulle till Botkyrkahallen och titta på innebandy finaler och då bangar jag absolut inte på. Ojojoj vilket tur jag hade också. Precis när jag kom så började finalen för Älvsjö AIK F92, snacka om match. Självklart så vann som också. Och min lilla millz avgjorde. GRYYMT!

Nu ska jag gå och sola innan jag ska träffa A i Solna kl halv 4. PYS

*Hoppas*

Jag tror jag har det jag behöver just nu. Tänker inte berätta vad det är jag har eller vad det är jag behöver. För det kommer vara en hemlis tills det verkligen smället och allt går som jag vill ha det. Först så måste jag bara försöka på bästa möjliga sätt sen så är det klappat och klart.
Finns en negativ sak, men den kan man ju bara glöma bort och hoppas på att ingen förstår. För det gör jag inte ens själv verkligen. Det kanske är lite knas att jag säger det här så himla tidigt, men det känns verkligen rätt.

NU SATSAR JAG, NATALIE "NNATS" JANNERSTAD RÖNNERSTEDT

DERBY DAGS!

AIK - Djurgården
För taggad för att skirva mer nu. HEJ!

Anonym gästbloggare!

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta kärleken till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och bli kysst över hela kroppen. Det handlar om att viska "du är vacker" tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, händer som dras genom hår och fingertoppar som smeker längs ryggraden.


där har ni alla vad riktig kärlek ska handla om har någon verkligen upplevt det ? jag vet att jag har gjort det :) det e en helt underbar känsla önksar verkligen att alla får uppleva det en vackerdag det e som att gå på rosa moln.

Sen vill jag bara säga en till sak: NNATS är en av världens bästa unga kvinnor som skapats!

Ha det så bra det kommer komma mer från denna anonyma bloggare

Vill ni få kontakt med mig så kan ni ju skirv a till california jag vet nu e jag inte anonym längre :(

Glass monster

Sitter på donken med Kinell och Robin och dom kan inte sluta äta glass.
Tog med datorn idag eftersom det är skriv tid i skolan så jag kan plugga bättre liksom. Haha, har grym träningsvärk i övre magen och axlarna efter gårdagens pass. Men det är bara positivt tycker jag, för då vet jag att jag har ansträngt mig och få muskler, haha ^^ YEAH

Men nu ska jag åter gå till glass ätandet och pojkarna.
PUUUSS

image559

99,9% säker nu

Okejokej, ja eller ner? Hur ska jag nu ha det, detta går ju liksom inte att ändra på i första hand så jag måste verkligen vara säker. Så nu söker jag efter din åsikt så jag kan bli mer säker än vad jag redna är. Kom bara ihåg att vara ärliga!

image558
(bilden är klickbar, för större format!)

Vad tycker du om denna, har gjort den heelt själv (:?!

MATCH OM 40!!

Japp nu är det bara att tagga till. Sitter här med AIK tröjan på och är taggad till 100%, ikväll är det ju fan match. Göteborg - AIK nere i götet. KÄMPA GNAGET!

vs.

Men nu ropar pannkakorna på mig och America's funniest home videos. heyhey

Kanske dags och städa?


Före
Haha, kan ju bara säga att detta är inte alls stökigt om man jämför med hur det brukar se ut. Och allt detta har jag skapat på mindre än 2 dagar. Haha ^^ Inte undran på att mamma tjatar. Men jag hittar allt så mycket bättre när det är såhär. Får då vet jag var jag la det senast. ;)

Aja men kanske dags att städa nu när Timmy ska komma och kolla på Göteborg - AIK.
Hoppas på vinst men tror på förlust .. :(
_______________________

image552
Mina skor som bara ligger över allt i hela rummet. Detta är absolut inte alla skor som jag äger, utan det är ca dubbelt så mycket. Men detta är det jag använder just nu för tillfället. HAHA ^^ jag älskar skor (:

När rummet är städat (:
image553

image554

image555

Tidning nr1


Nästa nr kommer runt den 14 maj
(bilden är klick-bar)

Vad tycker du om framsidan?

Tidningen kommer du att kunna läsa på http://nnats.blogg.se/nnatstidning/

Första dagen på PT

Personlig Tränare, japp nu är det äntligen klart. Har pratat med Benny, Ingrid och rektorn och jag har äntligen fått klar tecken om att byta passion från innebandy till PT. Känns skönt, du slipper jag skolka på förmiddagarna och känna mig dum. Istället så kommer jag ha tränings värk hela livet. Men det kan jag väl leva med. Hoppas på att fixa mig fin till sommaren och Alanya. Får se hur det blir med det.
Imorgon så börjar jag!
______________________________

Idag så var jag även med Fredrik. Har inte träffat honom på ett bra tag nu, även om han bor på samma gata som min mormor och morfar. Var riktigt mysigt att träffa dig. Vi hade ju en del att prata om kan man ju säga. Haha Pinsamt blev det efter ett tag, men det löste ju sig eller hur;)

Hade även Nationella prov i engelska idag. Fyfan vad jag trodde att det skulle gå dåligt. Men det gick verkligen 100 gånger bättre än vad jag hade förväntat mig. Fick sitta nere hos Raisa och skiva på datorn. Hur skönt som helst fan. Hoppas på ett riktigt bra betyg nu!
Fick även alla mina betyg på papper idag, så jag vet vad jag har och göra. Har ju missat ett antal par prov vilket ger mig IG på det. Ska fixas i maj tror jag. Kanske dags att börja plugga redan nu.

Men nu ska jag återgå till Photoshop och min tidning. Hejhej

Ny grej!

Jag har kommit på en sak som jag ska göra. Tycker verkligen att det var as kul, och nu ska jag satsa på det här på bloggen. Vet inte vad ni kommer tycka om det, men hoppas att ni också kommer gilla det.
Jag ska nämligen starta en tidning, eller jag har redan gjort det. Och varje månad så lägger jag ut framsidan som är gjord av mig här! Spännande va! :) haha

Innehållet är inget som kommer skrivas av mig tror jag, om jag inte helt plötsligt får för mig att göra det. Annars hade jag tänk att det var upp till ER bloggläsare.
Så om ni vill skriva nått så är ni välkomna att höra av er här!

Tidningen heter självklart NNATS' och allt är ifrån mig förutom kändisbilderna som är ifrån b.la posh24.
__________________________
Om ni vill vara med på framsidan så skicka en bild som skulle passa på dig eller en kompis. Det får vara max 4 personer på bilden. Och den ska vara stor! Helst en digital bild (:

Frankrike vill stoppa smala modeller

Så jävla rätt tycker jag!

Allt detta med att modellerna ska vara så himla smala. Fan snart så finns dom inte längre och vem fan är så jävla smal egentligen. Kanske Viktoria Beckham, men fan ingen normal människa. Vafan jag trodde att vi kvinnor ville ha former, inte se ut som en jävla planka.
Visst vill man vara smal, men inte så att skelettet syns eller så man dör av bantning.. Jag tycker det är helt rätt att dom förbjuder det, det är ju former som man vill ha och som är snyggast till ALLA kläder!!
Alla dessa modeller föregår bara med dåligt exempel för unga tjej som också försöker bli lika smal och skiter i och äta. Sjukt..

"Unga kvinnor allt smalare" - detta skrämmer mig verkligen, visst är det bra om man jämför med USA som är as tjocka osv så vill man ju liksom inte se ut. Men denna jävla anorexin ökar för mycket i Sverige. Vafan va stolt över din kurvor!

image546
INTE SNYGGT!

Ny bikini? - JA tack!

Eftersom jag ska utomlands i sommar så måste jag hitta en riktigt snygg bikini som passar till stranden och även till min kropp. Brukar inte vara så svårt eftersom det har blivit en trend för mig att köpa ny bikini varje år. Visst använder jag gamla ibland men allt kul med nytt. Har ju min Dior bikini som jag köpte och använde föra året. Den sitter ju aldrig fel. Men vill ha en annan design den här gången. Pallar inte ha trekantig hela veckan. Tycker inte att den ger så fina sol ränder iaf.. :)

Har tittat runt lite på internet och hittat två tycker ifrån H&M som absolut inte skulle sitta fel.

image544 image545

TTimmy

Btw, tack för gårdagens "träff/prat" kändes verkligen skönt att prata med dig om att jag behövde prata om. Haha och då vet folk att det är mycket vi pratar om här ;) Jag bara tackar och bugar sötnos <3

image542 image543

Mycket på samma gång

Sitter här i mitt rum och kickar runt lite på internet. Samtidigt som doften av ny tvättat golv snurrar runt i mitt lilla huvud. Nu är mitt rum rent och städat, undra hur länge det håller. Mitt golv är alltid fult med kläder eftersom jag inte orkar lägga in dom i garderoben eller mina två stora skåp. Sen eftersom jag har alla mina skor här inne för att dom inte får plats där ute bland alla andras så är det alltid sandigt bakom min dörr, vilket sprider sig runt i hela rummet.
Sen så ligger min äckliga katt Sune alltid i min sängen vilket då också gör sängen sandig. Usch på det. Måste lära honom att ligga på min datorstol eller någon annanstans.

Aja men hitils idag så är det bara goda nyheter som jag har hört och lyckats fixa på ett eller annat sätt. Kanske med lite hjälp men det handlar ju dock bara om mig. Egoist, javisst ;) Hur som helst så har pappa nu lyckats fixa en bokning på en 11manna kurs redan nu i helgen. Och det är bara för tjejer + att det är gratis. Det negativa är att den håller på i två dagar, från kl 09:00 till 18:00 lördag OCH söndag.. Suck, min helg är förstörd^^
Men jag får iaf en utbildning i 11manna som jag verkligen behöva, så jag äntligen kan döma 11manna i St. erikscupen. Jag har ju redan bara dömt 11manna, men då pratar vi om träningsmatcher. Det är en helt annan sak..
Aja men kursen är verkligen en bra sak, sen efter helgen så är jag en utbildad 11manna domare också. Två kursen på tre månader. Riktigt grymt jobbat, nnats ;)

Sen så fick jag tillbaka novellen igår kväll, eller rättare sagt jag fick betyget. Fick VG-, vilket är ett helt VG i svenska eftersom jag pratade med Jenny och frågade vad det egentligen betydde. Hon sa också att jag måste öva mer på att läsa igenom mina texter innan jag lämnar in dom. Så jag kan fixa alla slarv fel.. Suck*
Men hon sa även att detta projekt har samma betygskriterier som novellen hade, vilket då innebär att om jag får MVG på Reportaget som vi ska skiva så överväger det VG- till MVG!!!!! YEEEEEEEEEEEEEEY, så nu är det bara att jobba på och hoppas på det bästa. Vi har ju ett projekt kvar efter detta bara sen så är ettan slut.. Äntligen

Men nu ropar magen på mat, så dags att springa ut i köket och äta någonting riktigt gott. CIAO

Livet leker just nu

Allt går så jävla bra, har inga kärleks problem eftersom jag inte har någon pojkvän. Sommaren bärjat närma sig och det kan bara inte bli bättre. Betygen blir bara bättre och bättre och snart så är an 17 år också. Sen så är det ju bara 9(?) dagar kvar till nästa derby hemma mot aporna. YEEEEEY
Inte undra på att jag inte har tid på bloggen, när allt kul händer just nu. Men det kan ju hända att jag ibland kommer in och skriver nått kul. Men då måste man ha tur! haha ^^

Aja men nu ska jag lägga på en "Sauna Masque" haha ^^ :) sen så har jag matte kl 14:30.. en ända lektion idag bara och går så var man ledig :) puuuss <3

Bajen - AIK

DERBY FEBER!
2008 första derby ägde rum igår och självklart var man där, på Råsunda norra nedre. ÅÅh älskar draget där verkligen, även om jag inte alltid hoppar. Men jag vill helst överleva matchen ;) Aja men 1-1 säger ju allt. HAMMARBY KAN INTE VINNA, fuck bajen fans :)

image541

Jag är kär(!)


Bättre får man ju leta efter!

R.I.P Engla

Jag trodde på dig, jag trodde att du fortf. fanns där ute ensam och långt hemifrån. Jag gav aldrig riktigt upp hoppet, även om jag inte var så insatt. Men jag lider verkligen med hennes familj och andra anhöriga. Engla du blev bara 10år. Vila i fred söta lilla flicka.

Jag fattar verkligen inte hur man kan mörda någon liten och oskyldig sådär. Helt sjukt, det är fan synd att vi inte har döds straff här i Sverige. För vi såna här tillfällen så skulle det verkligen behövas!!

Länk från TV | Aftonbladet.



Förlåt, men jag orkar inte

... GAAAAAH vad tråkigt det är att skriva blogg för tillfället. Har så grymt mycket med skolan just nu också och allt annat så jag tänker inte ens på att skriva blogg. Ska snart även iväg med pappa och titta på hans lag. Dom har sin första match på Västberga IP idag och det kan man ju inte missa liksom (: Hoppas på fest sen efter, men får se vad som händer. Helgen är ju ung än så länge.

Idag så fixade även jag, mamma, mmalte och hennes mamma första inbetalningen för resan. Nu är det fan snart dags. Bara ca två månader kvar sen drar vi ifrån tråkiga Sverige, ut i Europa.
Idag så skulle även den första ex. vara klar och in skickad. Och självklart så var jag klar i tid och skickade in den^^ haha, okej men detta är kanske första gången jag var klar i tid, och riktigt bra blev det också. Får se vad betyget säger, mohahah^^ Men det bästa idag var ändå mitt MVG från förra projektet "Den nya planeten". Jag är fortf i chock, HAHAHAH! Trodde absolut aldrig på ett MVG i historia, hade ju typ inte ens en revolution med? Aja bara att tacka och ta emot!

Men nu ska jag springa ner till papps. Pyyys

Grattis Sarah

image539
Vi har många dagar och minnen tillsammans. Nu är du 17 och jag kommer aldrig att släppa taget om dig, även om vi inte har så stark kontakt. Saknar dig / R.I.P 9A

Det går bra nu

Äntligen så är nästan allt på topp och nu ska jag äntligen sätta igång med pluggandet på riktigt. Det ska ju vara klart på fredag, så har ganska sp brottom. Har ju liksom ingen tid ikväll eftersom det är Champions league på tv osv. Kvällarna är ganska så bokade en lång tid framöver.

Blev fika idag med Alexandra efter skolan. Du är så himla lätt och underbar att prata med, du förstår liksom en så som man vill bli förstådd. Haha mysigt och gott var det iaf med hallon och blåbärs paj, eller hur ;)
Efter en lång skol dag så behöver man lite gott, eller man förtjänar det rättare sagt.


Skönaste bilden ju ^^ Tjockis :P

Superettan nästa?!

.. Vafan är det som händer gnaget? Matchen igår var ju rena F14 matchen, ni kunde inte ens passa eller prata med varandra. Visst är Elfsborg ett bra lag, men vi kan bättre. 3-0 är inget att skryta med, fyfan... SKÄMS! NU tar vi fan Sundsvall på torsdag, annars jäävlar (:
KOM IGEN NU GANGET!


TWIN <3

image536
Grattis på födelsedagen älsklings twin! Vi måste ses snart igen! Saknar dig <3
Hoppas att du får världen bästa dag.

Ny musssik


4 Minutes - Madonna feat. Justin Timberlake

Dålig uppdatering av bloggen

Sorry för min dåliga uppdatering i helgen, men jag har haft så mycket annat för mig att jag helt enkelt inte har haft tid och skriva. Har inte så mycket tid just nu heller, ska snart döma en match på Västberga IP, men sen så är uppgifterna för dagen klara. Sen så ska jag bara hem och ta det lugnt, vänta på Daniel och kanske t.o.m sola om jag orkar.
Inte för att det är jobbigt att sola, men kanske hittar på någonting annat, mycket roligare. Måste fan komma igång med projektet som vi håller på med nu också, förstår ingenting (:. Det ända jag vet är att någonting ska vara inne nu på fredag .. Det är ju bra, jag som inte ens har börjat! Yeey..

Aja men denna helg har vart helt fri ifrån alkohol och festande. Haha, känner mig ganska stolt :) Har mest bara vart med kompisar och dömt fotboll. Behöver ju pengarna nu inför sommaren och Alanya resan.


Mina kunskaper i Photoshop går också mycket bra framåt, försöker lära mig någonting nytt varje dag. Hah, jag är verkligen en stor nörd i Photoshop, kan inte slita mig ifrån det. Har nu även bestämt mig att gå på nya höjder i Adobe Illustrator och se om jag kommer någonstans där. Just nu så har jag fastnat, förstår inte ett jävla piss. Men det kommer, det kommer ..


Ny bakgrund till skrivbordet

Har suttit och pillar runt på Photoshop ett bra tag nu och har äntligen fått fram en snygg bakgrund som jag ska ha på mitt skrivbord. Blev riktigt nöjd när den väl blev kvar, ska byta ut mina egna designer mot snygga pojkar nu har jag bestämt. Alltid roligt och ha någonting man själv har gjort.
Så vad tycks?
Innan:


Efter:


Kul grej ^^


Haha, jag är lik ashley Olsen på den här bilden ^^ Mjau


MyHeritage: Celebrity Morph - Geneology - Free family tree


Onsdags kväll

Sitter här och drömmer mig bort om sommaren i Alanya, kan bara inte sluta tänka på det. Pratade nyss med Ronny och han hade visst glömt säga att vi var tvungna att åka buss från Antalya till Alanya vilket tar två timmar extra. Vi kommer vara hemma hos dom runt 24:00. Hela dagen har då bara gått åt att flyga, packa och åka buss. Men vafan då är vi iaf i Turkiet.

Men ikväll så blir det tv för min del, BARA tv. Haha ^^ Men jag vet inte riktigt vad jag ska titta på, om det blir matchen mellan Arsenal och Liverpool eller Grey's anatomy. Har väldigt svårt att bestämma mig där mellan.

vs. image529

Idag så var det bara fyra korta och helt okej lektioner idag. Orkade med alla, även om spanskan var lite allt för tråkig.. Men jag hade ju mitt godis och äta på (A), + alla andra.. Sen så när skolan var slut så gick jag och Robin till Gullmars för att vänta på hans flicka och mmalte. Karoliina var en rätt så trevlig typ, även om hon är finsk ^^ haha. (Folk som känner mig vet vad jag tycker om det..) Sen så drog jag och mmalte in till stan för att gå en shopping runda bland alla rese bolag och som sagt så fick vi en billig och bra resa.


Bokad resa!

YÄÄÄSS, nu är det bokat och nu blir det fan Alanya i sommar. Jag och mmalte ftw! WOHOOO Hahaha, det är fan as coolt att vi ska åka utomlands helt själva, trodde jag aldrig att jag skulle få göra.. Aja men nu är det bokat att vi ska åka den 7 Juni och kommer hem på natten mellan den 14 och 15 juni, gud vad kul vi ska ha det och vad bruna vi ska bli. Ojojoj, festen kommer ju aldrig att ta slut. haha ^^ YEAH


Champions league

Sitter här i min säng och tittar på champions league. Sitter så himla skönt, tror fan att jag skulle kunna somna nu, haha! Är så himla trött också, även fast det inte har vart en sådan jobbig dag. Tror bara att jag har 4 lektioner imorgon, då blir det chill. Orkar inte med långa och jobbiga lektioner och dagar. Dom gör mig sur :)

Aja men vädret idag var helt underbart och det gör mig glad! Nu får det fan fortsätta såhär så blir hela Sverige nöjda, aight? Haha, men nu ska jag åter gå till matchen. Den är grymt spännande, Ronaldo gjorde precis mål. SKIIT SNYGGT!

image525
Snyggingen själv ^^

I <3 fotboll

(detta inlägg är sent eftersom blogg inte funkade i söndags..)
Allsvenskan har börjat nu igen och självklart så var man på premiären mellan AIK och Kalmar FF. Stämningen innan matchen, när vi skulle välkomna bussen tillbaka till Råsunda var helt fantastisk. Nästan bättre än inne på norra.. Även fast jag fick en smälld fucking jävla raket mitt framför mig så mitt öra fick lock. Grymt kul att vara tillbaka i Solna nu igen. Och självklart så sken solen över Råsunda.
Matchen gick väl sådär, Kalmar är ju ett bra lag så 0-0 är ändå en bra början på säsongen. Kunde som sagt ha vart lite mer drag på norra, men nästa,nästa hemma/borta(?) match så är det ju derby mot Bajen och då jäääävlar!!

image523

Det har ju inte bara vart AIK som har spelat utan även alla andra lag i Allsvenskan. Men jag bryr mig mest om våra stockholms lag som Djurgården och Hammarby. Tråkigt nog så vann dom sina premiär matcher, men sen mötte dom ju nykomlingar båda två. + att Bajen gick vidare på självmål. HELA SVERIGE SKRATTAR

image524

Ikväll så är det ju dags för kvartsfinaler mellan Roma - Man United och Schalke 04 - Barcelona kl 20:30 på Tv6 eller Viasat Sport 1. Missa inte!


Första April

Dagens skämt = (?) Haha, jag har fan glömt bort att man ska skämta idag. Aja men ingen har gjort det med mig hitils heller så det är lugnt.

Såg nu att jag bara ska tillbaka till skolan för en enda lektion i Engelska. Det är ju hemskt :O Hennes röst vill döda mig fan, det skrämmer mig fan hela hon skrämmer mig. Fast hon är ändå en helt okej lärare, trevlig sådär.
Men fan Kinell och Robin sa att vi slutade fyra idag till mig igår, palla ljuga :) Eller det kanske var ett tidigt Aprilskämt?:P hahaha fett synd då..

Någon som har nått kul skämt på G eller? .. Såg att man kunde vinna VIP på playehead i ett helt år om man hittade någonting som var gömt. Och man kunde bara hitta det med solbrillor på. HAHAHA, ett april skämt där eller?
Den som sätter på sin brillor är ju riktigt blond och dum... Pffh..


Aja men nu ska jag sätta på min lite kläder och sen ska jag palla mig till skolan, hejsvej

Ååååååh äntligen

Hahaha, jag har verkligen längtat efter att få skriva blogg igen. Trodde fan inte att jag var så här besatt av blogg-världen. Men men, sitter här i vardagsrummet och läser den nya Vecko Revyn som pappa hade lagt på mitt skrivbord. Älskar verkligen den här tidningen, det har allt + lite till. Sen så har min katt Sickan precis kommit tillbaka. Han brukar ha sina perioder där han är borta i flera dygn och sen när han är hungrig så kommer han hem igen.

Tränade inte i morse för att min träningsvärk vill döda mig. Jag kom dit och försökte på uppvärmningen, men det gjorde alldeles för ont. Nåja nu är jag ändå hemma. Kanske inte behöver duscha men ska iaf äta någonting och byta kläder och väska.

Men än så länge så ser jag inga förändringar på den s.k "nya bloggen", gör du?


RSS 2.0